Παρασκευή 19 Απριλίου 2013

ΤΟ ΦΕΣΙ ΤΟΥ "ΚΟΚΚΙΝΟΥ ΝΤΑΝΙ"

ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
Τον φώναζαν ο "Κόκκινος Ντάνι", ένα παρωνύμιο θρύλος, μια ηγετική φυσιογνωμία της εξωκοινοβουλευτικής αριστεράς και γενικότερα του ακροαριστερού και αναρχικού χώρου που "έλαμψε" κατά την διάρκεια των γεγονότων που συγκλόνισαν την Γαλλία τον Μάη του 1968
Μιλάμε για τον γαλλογερμανοεβραϊκής καταγωγής Ντανιέλ Κον Μπεντίτ, δεινό λαοπλάνο, πολιτικό χαμαιλέοντα, άτομο φiλαρχο και φιλόδοξο που στα 18 του επέλεξε την γερμανική υπηκοότητα για να αποφύγει την στρατιωτική θητεία. Αρχικά χρημάτισε μέλος της Αναρχικής Ομοσπονδίας την οποία αβασάνιστα εγκατέλειψε με μια ομάδα συμφοιτητών του στο πανεπιστήμιο της Ναντέρ για να ενταχθεί στο Μαύρο και Κόκκινο. Κατόπιν της απέλασης του από το Γαλλικό έδαφος δραστηριοποιήθηκε στο εναλλακτικό κίνημα. Το 1984 εντάχθηκε στους Γερμανούς Πράσινους, ενώ το 1994 αφήνοντας κατά μέρος το αντιεξουσιαστικό και επαναστατικό προσωπείο του, διέβη την είσοδο του ευρωκοινοβουλίου σαν ευρωβουλευτής.
Αυτός λοιπόν ο "εξαίρετος επαναστάτης" και συμπρόεδρος των Πρασίνων ενώπιον της ολομέλειας του Ευρωκοινοβουλίου, υποστήριξε τα εξής..............
«Υπάρχει μια προοπτική για την Κύπρο και θα πρέπει να κινητοποιηθεί η Ευρώπη. Η προοπτική αυτή είναι η ενοποίηση του νησιού. Ετσι θα δοθεί η δυνατότητα στους επενδυτές της δυναμικής οικονομίας της περιφέρειας αυτής, δηλαδή στην Τουρκία, να προχωρήσουν σε τοποθετήσεις στις δυο χώρες. Οι Τούρκοι επενδυτές δεν θα επενδύσουν στην Κύπρο, παρά μόνο εάν υπάρξει ενοποίηση. Ένα νέο οικονομικό μοντέλο, συνδέεται με την ενοποίηση του νησιού: Ενοποίηση και ένταξη στην ΕΕ»
Επίσης συμπλήρωσε.
«Οι Τούρκοι επενδυτές έχουν πολύ μεγαλύτερο ενδιαφέρον και συμφέρον από τους Ρώσους να επενδύσουν στην Κύπρο. Πρέπει να καταλάβουμε ότι η προοπτική της Κύπρου είναι μια προοπτική που μας υποχρεώνει να επανεξετάσουμε τις σχέσεις μας με την Τουρκία. Δεν είναι πλέον ιδεολογικό το πρόβλημα, αλλά είναι πρόβλημα προοπτικής ενός μεγάλου μέρους της Ευρώπης. Ισχύει για την περίπτωση της Κύπρου, αλλά και για την οικονομία της Ελλάδας. Η ελληνική οικονομία δεν θα ανακάμψει, παρά μόνο εάν αυτό συμβεί στο πλαίσιο μίας περιφερειακής οικονομικής ανάκαμψης. Και η οικονομική δύναμη που μπορεί να βοηθήσει αυτή τη στιγμή είναι η Τουρκία. Πρέπει να προχωρήσουμε πολύ πιο πέρα από το να συζητάμε (. . .) για ένα μοντέλο διαχείρισης των τραπεζών».
Αναλύοντας τις δηλώσεις και τα σχόλια του 68χρονου πλέον "Κόκκινου Ντάνι", το μόνο που έχουμε να παρατηρήσουμε είναι ότι το παιχνίδι πλέον της Ευρώπης των τοκογλύφων και των ανθελλήνων, εις βάρος της Ελλάδας και της Κύπρου γίνεται με ορθάνοιχτα χαρτιά. Και γιατί άλλωστε να μην γίνεται;
Ποιόν έχουν να φοβηθούν; Τον Αντωνάκη Σαμαρά, ή τον Αντωνάκη του Νότου, Νίκο Αναστασιάδη. Μα και οι δύο προαναφερόμενοι, είναι καταξιωμένοι υπάλληλοι, ή καλλίτερα θεράποντες της εταιρείας τους και μάλιστα τιμημένοι με εύφημο μνεία για την άψογη εκτέλεση και υλοποίηση των οδηγιών και εντολών του Διοικητικού Συμβουλίου της. Ήτοι της κυρίας Μέρκελ, της κυρίας Λαγκάρντ και του κυρίου Σόιμπλε.
Αλλά ας επανέλθουμε στο ζητούμενο. Το ζητούμενο για τους Ευρωπαίους τοκογλύφους και για όλους όσους επιβουλεύονται τον Ελληνισμό, είναι η άρον- άρον επίλυση του Κυπριακού προβλήματος. Με αυτό επιτυγχάνονται δυο πράγματα.
Κατά πρώτον η Τουρκία παίρνει το πολιτικό και οικονομικό πάνω χέρι στην μεγαλόνησο και καθίσταται ο ρυθμιστής της στρατηγικής στην Ανατολική Μεσόγειο, κατά δεύτερον, παύει πλέον το μέχρι στιγμής, βέτο της Ελλάδας και της Κύπρου για την μη ένταξη της στην "Ευρωπαϊκή οικογένεια".
Ετσι λοιπόν, άνευ αντίδρασης, η Τουρκία πανηγυρικά εντάσσεται στην Ευρωπαϊκή Ένωση και σίγουρα άμεσα στην ζώνη του ευρώ, ενώ αυτόματα για την Ευρώπη του Βορρά ανοίγει μια μεγάλη αγορά προς Ανατολάς. Μια αγορά απόλυτα ελεγχόμενη οικονομικά, ένας λαός σε ποσοστό 7%, δηλαδή 5 εκατομμύρια αναλφάβητος, που ισοδυναμεί με πάμφθηνο εργατικό δυναμικό για τις Γερμανικές και Γαλλικές βαριές βιομηχανίες που θα μεταφέρουν τις έδρες τους προς Ανατολάς, κοντά στις πηγές ενεργειακών κοιτασμάτων, τα οποία θα μεταφέρονται από τα κατ όνομα μόνο Κυπριακά οικόπεδα μέσω αγωγών που θα διασχίζουν το Τουρκικό έδαφος στις εγκαταστάσεις τους.
Από την άλλη οι Τούρκοι μεγαλοεπιχειρηματίες, σαν επίσημα μέλη πλέον της Ευρωπαϊκής οικογένειας θα μπορούν να προβούν ελεύθερα σε επενδύσεις και εξαγορές στην Ελλάδα, σε μέσα μεταφοράς, λιμάνια και αεροδρόμια, αφού η εντόπια κυβέρνηση των ανδρεικέλων, κατόπιν οδηγιών των Ευρωπαίων πάτρωνων θα τα εκποιήσει σε εξευτελιστικές τιμές. Γιατί όλα αυτά;
Ας μην γελιόμαστε Αν αναλύσουμε το θέμα Ιστορικά, θα δούμε ότι ό Τούρκος ανέκαθεν αποτελούσε για τους ξένους ανθέλληνες, τον κυματοθραύστη και τον "μπαμπούλα" του Ελληνισμού. Πάντα όταν ο Λαός μας βρίσκονταν στην πλεονεκτική θέση, να κάνει το μεγάλο βήμα και την υπέρβαση που θα τον οδηγούσε στην ισχυροποίηση της οικονομικής, εθνικής και στρατιωτικής παρουσίας του στην Ανατολική Μεσόγειο, πάντα οι δήθεν σύμμαχοι μας στους δυο μεγάλους πολέμους και στην πραγματικότητα φανατικοί πολέμιοι μας, έβγαζαν εμπρός τον Τούρκο και την απειλή της εμπόλεμης σύρραξης.
Τώρα πια που τα πάντα εκσυγχρονίστηκαν και όλη η ανθρωπότητα διάγει την εποχή της παγκοσμιοποίησης μια σύρραξη δια των όπλων μάλλον κακό θα επέφερε για την Ευρώπη των ισχυρών, αφού θα κατέστρεφε αγορές, θα δημιουργούσε εμπλοκές και καταστροφές στους πλουτοπαραγωγικούς τομείς, τους οποίους θέλουν να καρπωθούν.
Καταλήγουμε λοιπόν ότι ο Τούρκος και πάλι θα δράσει σαν κυματοθραύστης, αλλά αυτή την φορά στην οικονομική ανάπτυξη της Ελλάδας και της Κύπρου.
Αυτά είπε εν ολίγοις ο "Κόκκινος Ντάνι". Εμείς απλά και μόνο αναλύσαμε τα λεγόμενα του.
Ελληνίδες, Έλληνες. Η Πατρίδα μας κινδυνεύει, το μέλλον μας έχει υποθηκευθεί, ότι δεν επετεύχθη από τους επίδοξους εισβολείς τόσους αιώνες δια των όπλων και του αίματος, έχει σχεδόν επιτευχθεί τα τελευταία έτη οικονομικά.
Αφυπνιστείτε. Ενώσετε την φωνή σας με την δική μας.
Πυκνώστε τις τάξεις του Εθνικιστικού Κινήματος.
Η ώρα για τη ύστατη μάχη πλησιάζει. Δεν θα μας υποδουλώσουν. Όλοι ας βροντοφωνάξουμε, ένα μεγάλο νέο ΟΧΙ, σε όλους αυτούς, εντόπιους και ξένους που επιζητούν τον αφανισμό του Ελληνισμού.
Η Νίκη είναι δική μας!!!
ΠΑΠΑΔΙΟΝΥΣΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΣ