Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

300ευρώ το μήνα επίδομα για τους καφέδες στην ΕΡΤ

                                                          Κωστόπουλος Χρήστος
Την εποχή που ο κόσμος δεν έχει ούτε τα απαραίτητα για την επιβίωση του τα διορισμένα κομματόσκυλα του δημοσίου συνεχίζουν να απολαμβάνουν τα προκλητικά τους προνόμια εις υγείαν των κορόιδων και όταν λέμε εις υγείαν αυτήν την φορά το εννοούμε κυριολεκτικά.
Την ώρα που χιλιάδες εκατοντάδες Έλληνες συμπολίτες μας έχουν μείνει άνεργοι, την ώρα που χιλιάδες συνταξιούχοι μαζί τους και όσοι Έλληνες έχουν ακόμα εργασία βλέπουν τα εισοδήματα τους να μειώνονται μέρα με την ημέρα κάποια διορισμένα κομματόσκυλα της συγκυβέρνησης λαμβάνουν επίδομα 300ευρώ για να κερνάνε τους καφέδες των επισκεπτών τους στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ ...

Συγκεκριμένα το τελευταίο έτος επανήλθε το συγκεκριμένο επίδομα μαζί με το «στρατό» των συμβούλων, των διευθυντών και των αναπληρωτών τους, που έφεραν στην ΕΡΤ, η ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και η ΔΗΜΑΡ. Η ΠΟΣΠΕΡΤ έχει ζητήσει την καταργήσει του συγκεκριμένου επιδόματος αλλά συναντάει την σθεναρή αντίσταση των συγκεκριμένων στελεχών.
300ευρώ το μήνα για καφέδες των κομματόσκυλων την ώρα που θα μπορούσαν αυτά τα χρήματα όπως και εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ που σκορπά δεξιά και αριστερά η συγκυβέρνηση να διατεθούν για την ανακούφιση των οικονομικά ασθενέστερων Ελλήνων συμπολιτών μας προσφέροντας τους  μία μικρή ανάσα στα χιλιάδες προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καθημερινότητα τους.
Στην υγειά σας λοιπόν κύριοι αλλά να είστε σίγουροι ότι πολύ σύντομα θα σας κεράσει ο Ελληνικός λαός αυτό που πραγματικά σας αξίζει.