Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Τ.Ο. ΑΘΗΝΩΝ







Την Τετάρτη 24 Αυγούστου 2016 στα γραφεία της Τ.Ο. Αθηνών στα πλαίσια των προγραμματισμένων ομιλιών ιστορικού περιεχομένου στις Τοπικές Οργανώσεις του Λαϊκού Συνδέσμου Χρυσή Αυγή σε όλη την Επικράτεια πραγματοποιήθηκε ομιλία από την συναγωνίστρια Ματίνα. Μ με θέμα: “Η καταστροφή της Σμύρνης ”. 




Η συναγωνίστρια αναφέρθηκε με κάθε λεπτομέρεια στα γεγονότα της εποχής και στις σφαγές των τούρκων βαρβάρων εναντίον του ελληνικού άμαχου πληθυσμού, αλλά και στον ανθελληνικό ρόλο που έπαιξαν οι δήθεν σύμμαχοι μας, αλλά  και οι μπολσεβίκοι του Λένιν, που ενίσχυσαν τον Κεμάλ με οπλισμό, και χρήματα, αλλά και στον προδοτικό ρόλο του Σ.Ε.Κ.Ε. του μετέπειτα Κ.Κ.Ε. που όχι μόνο αντιτάχθηκε στην Μικρασιατική Εκστρατεία αλλά την σαμποτάρισε με κάθε δυνατό τρόπο. Για τους Χρυσαυγίτες και τις Χρυσαυγίτισες τόνισε η συναγωνίστρια  δεν υπάρχουν χαμένες πατρίδες, αλλά σκλάβες που είναι χρέος μας, στο μέλλον να τις απελευθερώσουμε.




Στην συνέχεια πήρε τον λόγο ο Συναγωνιστής Θεόδωρος Βουλδής, όπου αναφέρθηκε στην προσφορά και δράση του Συναγωνιστή μας Φίλιππου Καρούτσου που έφυγε τόσο πρόωρα από κοντά μας. Με το πέρας της ομιλίας ακολούθησε προβολή- αφιέρωμα στον εκλιπόντα Συναγωνιστή.