Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016

Βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας στην Ναύπακτο - Καμία ενόχληση από τους “αντιρατσιστές”


Στο στόχαστρο αλητών και καθαρμάτων βρέθηκε η Ελληνική Σημαία του ενοριακού Ναού του Αγίου Γεωργίου Ναυπάκτου, καθώς χθες το βράδυ της άγνωστοι έλυσαν από τον ιστό την Σημαία και την κάρφωσαν(!) στα κάγκελα του εξωτερικού χώρου, στο Κεφαλόβρυσο.

Εννοείται, ότι το συγκεκριμένο συμβάν πέρασε στα “ψιλά” της ενημέρωσης. Δεν γνωρίζουμε αν το βέβηλο αυτό ανοσιούργημα προήλθε από ελληνόφωνους ή ξένους. Γνωρίζουμε, όμως, τι θα γινόταν αν μια παρόμοια πράξη βεβήλωσης γινόταν σε κάποιο μουσουλμανικό τέμενος ή εβραϊκή συναγωγή.
Θα ξεσηκωνόταν το... σύμπαν, ενώ οι γνωστοί κύκλοι που ευαισθητοποιούνται επιλεκτικά επί των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, των θρησκευτικών ελευθεριών και των φυλετικών διακρίσεων, θα μας μιλούσαν για την μισαλλοδοξία, την μνησικακία και την ρητορική του μίσους, οι οποίες “εννοείται” ότι έχουν ως αποκλειστικό περιεχόμενο τον αντισημιτισμό, την ισλαμοφοβία και την αριστερά...
Όταν καίγονται ή καταστρέφονται Ελληνικές Σημαίες, όταν βεβηλώνονται Ορθόδοξοι Ναοί και όταν με παρακρατικές μεθόδους παρεμποδίζονται βιαίως νόμιμες συγκεντρώσεις της ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ και συμβαίνουν επιθέσεις σε μέλη της και καταστροφές στην περιουσία τους, οι επιλεκτικά ευαίσθητοι παριστάνουν τον... Αλέκο.
Η βεβήλωση της Ελληνικής Σημαίας είναι μια ακόμη τρανή απόδειξη τόσο της ασυδοσίας των γνωστών ανθελληνικών κύκλων, όσο και της βαθύτατης υποκρισίας που διέπει τους (καλοπληρωμένους) “αντιρατσιστές”.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ