Τετάρτη 21 Σεπτεμβρίου 2016

Ο άθεος Φίλης εξαπέλυσε νέα χυδαία επίθεση κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την ανοχή του «συνταγματικού τόξου»


Ο άθεος Φίλης εξαπέλυσε νέα χυδαία επίθεση κατά της Ορθόδοξης Εκκλησίας με την ανοχή του «συνταγματικού τόξου»
Το αληθινό αντεθνικό και αντιχριστιανικό πρόσωπο των εγχώριων μπολσεβίκων φάνηκε για μια ακόμη φορά, με τα όσα δήλωσε σε τηλεοπτική του συνέντευξη ο αμόρφωτος και ανιστόρητος αρνητής της Γενοκτονίας των Ποντίων, Νίκος Φίλης, τον οποίο μια ατυχής συγκυρία έφερε ως επικεφαλής του τόσο νευραλγικού πόστου του υπουργού Παιδείας.

Εξαπολύοντας νέα χυδαία επίθεση εναντίον της Εκκλησίας, την κατηγόρησε ότι «συμβάλλει στην ηθική κατάπτωση της Πατρίδας μας», ότι «ήταν απούσα στην Κατοχή και τη χούντα», ότι με τα Θρησκευτικά «κάνει προσηλυτισμό» και ότι «ανθρώπινος θεσμός είναι, δεν πρέπει να τον προσκυνάμε», δείχνοντας ότι τα συμπλέγματα τα οποία κουβαλά ξεπερνούν κατά πολύ αυτά της… πληθωρικής εξωτερικής εμφάνισης.
Η ισοπεδωτική ταύτιση της Ορθοδοξίας με τις άλλες θρησκείες και ο υποχρεωτικός «εξισωτισμός» σε μια Χώρα με μια πρωτοφανή θρησκευτικά ομοιογενή σύνθεση (που αγγίζει το 98%), δείχνει την επιχείρηση ξερίζωσης της Ορθοδοξίας από τις καρδιές των Ελλήνων.
Κάτι τέτοιο θα συνέβαλε τα μέγιστα στην προσπάθεια αποεθνικοποίησης του Τόπου, καθώς η Ορθοδοξία αποτελεί έναν από τους πλέον βασικούς κρίκους της αδιάσπαστης αλυσίδας της συνέχειας του Ελληνισμού μέσα στους αιώνες που πέρασαν.
Πατώντας πάνω στην ανοχή – συνενοχή των εγχώριων κοσμοπολιτών του φιλελευθερισμού και της σοσιαλδημοκρατίας, οι μπολσεβίκοι (με την καπιταλιστική νοοτροπία) του ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ό,τι περνάει από το χέρι τους για να μετατρέψουν την Πατρίδα μας σ΄ένα άεθνο και άθρησκο κράτος και να μετατρέψουν τον ομοιογενή Εθνικά Λαό μας σ΄έναν ετερογενή πληθυσμό από αλλόθρησκους αλλοδαπούς.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ