Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2016

Έρευνα - χαστούκι στους εγχώριους προπαγανδιστές της αθεΐας: Η Ελλάδα είναι μια θρησκευόμενη χώρα


Έρευνα - χαστούκι στους εγχώριους προπαγανδιστές της αθεΐας: Η Ελλάδα είναι μια θρησκευόμενη χώρα
Ηχηρό χαστούκι στα μούτρα των εγχώριων οπαδών της αθεΐας, είτε αυτοί είναι μαρξιστές διεθνιστές είτε φιλελεύθεροι κοσμοπολίτες, αποτελούν τα στοιχεία της Ευρωπαϊκής Επιτροπής σχετικά με το επίπεδο της θρησκευτικής πίστης στις χώρες της Ευρώπης.

Η Ελλάδα, σε σύνολο 32 κρατών, βρίσκεται στην 5η θέση, τόσο στο ποσοστό με τους περισσότερους πιστούς όσο και σ΄αυτό με το μικρότερο δείγμα αθεΐας.
Συγκεκριμένα, η Ελλάδα έχει ένα ποσοστό 79% που πιστεύει στον Θεό, με το ποσοστό των άθεων να περιορίζεται μόλις στο 4%.
Τα κράτη που περνούν την Ελλάδα είναι η Τουρκία (94% και 1% αντίστοιχα), η Μάλτα (94% και 2%), η Ρουμανία (92% και 1%) και η Κύπρος (88% και 3%).
Η έρευνα αυτή είναι κάτι παραπάνω από επίκαιρη, καθώς έρχεται την στιγμή κατά την οποία επιχειρείται ο διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας, η περιθωριοποίηση του μαθήματος Θρησκευτικών στα σχολεία και η κατάργηση της πρωινής προσευχής από τον Φίλη και τους υπόλοιπους εθνομηδενιστές της αριστεράς, οι οποίοι όμως στο θέμα αυτό έχουν και την ανοχή – συνενοχή των φιλελεύθερων κοσμοπολιτών της ΝΔ.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ