Τρίτη 6 Δεκεμβρίου 2016

Άγριο ξεβράκωμα ΚΚΕ για τις μαϊμού “παρακολουθήσεις”! Ξεφτιλίστηκαν σε ΖΩΝΤΑΝΗ ΣΥΝΔΕΣΗ οι μπολσεβίκοι - ΒΙΝΤΕΟ


Να γίνει τώρα άρση απορρήτου στους αριθμούς των ΚΚΕδων, να δούμε αν είναι της τρίτης ή της τετάρτης Δημοτικού οι πιτσιρικάδες που τους πήραν στο ψιλό!
Εδώ και μία εβδομάδα τα διαπλεκόμενα κανάλια προβάλλουν μία τραγελαφική καταγγελία του ΚΚΕ περί δήθεν "παρακολουθήσεων" του τηλεφωνικού τους κέντρου από υπερκοριούς. Οι μπολσεβίκοι, που έχουν ξεπουληθεί για τα λεφτά και τις βουλευτικές καρέκλες, βρήκαν ευκαιρία να το παίξουν αντισυστημικοί με θεωρίες συνωμοσίας.

Διαβάστε την τραγελαφική καταγγελία που έκανε ο εκπρόσωπος του ΚΚΕ: "Αυτό που συνέβαινε τις τελευταίες ημέρες ήταν κάθε κλήση που γινόταν προς το ΚΚΕ με απόρρητο αριθμό απαντούσαν την ίδια ώρα και τα τηλεφωνικά κέντρα άλλων κομμάτων. Δηλαδή γινόντουσαν με απόκρυψη αριθμού τηλεφωνικές κλήσεις χωρίς να μιλάει κανείς την ώρα που η τηλεφωνήτρια απαντούσε. Άρα υπήρχαν κλήσεις από ένα τηλεφωνικό κέντρο και αυτόματα οι κλήσεις αυτές γινόντουσαν και σε άλλα κόμματα. Μιλάμε για ένα τηλεφωνικό κέντρο με ανεπτυγμένη τεχνολογία".
Όπως καταλαβαίνουν και οι πλέον αδαείς, κάποιος πιτσιρικάς έκανε πλάκα στους ΚΚΕδες κάνοντας χρήση της υπηρεσίας "Συγχώνευση Κλήσεων".
Ο Ηλίας Κασιδιάρης ξεφτίλισε τους ΚΚΕδες μέσα στη βουλή, συνδέοντας ΖΩΝΤΑΝΑ το τηλεφωνικό τους κέντρο με αυτό της Χρυσής Αυγής. Σε πανικό ο μπολσεβίκος Παφίλης άρχισε τις κραυγές για να μην ακουστούν οι διάλογοι και αποκαλυφθεί το τσίρκο του Περισσού. Δυστυχώς όμως η ξεφτίλα και η απάτη τους αποκαλύφθηκε "στον αέρα".
Παρακολουθήστε το ξεκαρδιστικό βίντεο...