Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Ράπισμα στην συστημική προπαγάνδα: Το 80% των Ελλήνων δεν θέλει τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες!


Ράπισμα στην συστημική προπαγάνδα: Το 80% των Ελλήνων δεν θέλει τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες!
Μια αποκαλυπτική έρευνα δημοσιεύει σήμερα η εφημερίδα "Δημοκρατία" αναφορικά με την γνώμη των Ελλήνων για τους μουσουλμάνους λαθρομετανάστες.
Αντίθετα λοιπόν με την προπαγάνδα των "αλληλέγγυων" και των λοιπών προπαγανδιστικών οργάνων του Σόρος η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων δεν επιθυμεί την παρουσία των ισλαμιστώς λαθρομεταναστών στην Πατρίδα μας.

Ο ερευνητής Α. Τραμουντάνης παρουσιάζοντας σχετική έρευνα του Εθνικού Κέντρου Κοινωνικών Ερευνών δηλώνει πως: "το γενικό συμπέρασμα είναι ότι οι Έλληνες είναι επιφυλακτικοί τόσο ως προς τς οικονομικές συνέπειες της μετανάστευσης όσο και με τις συνέπειες σε ζητήματα εθνικής ταυτότητας και πολιτισμικής ομοιογένειας. Οι ερωτώμενοι θεωρούν ότι η χώρα ΔΕΝ γίνεται καλύτερη λόγω της παρουσίας προσφύγων και μεταναστών".
Στην συνέχεια ο κ. Τραμουντάνης προσθέτει: "Κυριαρχεί το στερεότυπο ότι οι μετανάστες δεν συμβάλλουν θετικά στην οικονομία της χώρας και ότι παίρνουν δουλειές από τους γηγενείς".
Αποδεικνύεται λοιπόν και με τον πιο επιστημονικό τρόπο ότι η συστημική προπαγάνδα δεν αγγίζει τους πολίτες, καθώς η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων ταυτίζεται με τις θέσεις της Χρυσής Αυγής για το μείζον ζήτημα της λαθρομετανάστευσης.