Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2017

Oι τράπεζες αποφάσισαν ότι τα χρεοκοπημένα «Νέα» είναι θεσμός της κλεπτοκρατίας


Oι τράπεζες αποφάσισαν ότι τα χρεοκοπημένα «Νέα» είναι θεσμός της κλεπτοκρατίας
Άρθρο στην εφημερίδα "Χρυσή Αυγή"
Την Πέμπτη 8 Φεβρουαρίου 2017 θα κυκλοφορούσε για τελευταία φορά, όπως μας έλεγαν, η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” με τις φωτογραφίες όλων των εργαζομένων σε αυτήν. Ανάμεσα σε αυτές και του αρθρογράφου της Πρετεντέρη, ο οποίος όταν δολοφονήθηκαν οι δύο Συναγωνιστές μας είχε πει από το δελτίο ειδήσεων του MEGA ότι αυτό που έγινε ήταν επικίνδυνο γιατί θα μπορούσαν να σκοτωθούνε και… άνθρωποι!

Αν γράψω λοιπόν ότι λυπάμαι γιατί θα χάσουν το παντεσπάνι τους κάποιοι μεγαλοδημοσιογράφοι, οι οποίοι σιτίζονταν πλουσιοπάροχα όλα αυτά τα χρόνια με θαλασσοδάνεια εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ του Ελληνικού λαού, θα είμαι υποκριτής. Δεν λυπάμαι καθόλου γι’ αυτούς…
Στην πρώτη αυτή σελίδα λοιπόν αυτού του δήθεν τελευταίου  φύλλου των “ΝΕΩΝ” γραφότανε με μεγάλα γράμματα το εξής: «Αν αυτός ο Οργανισμός ενημέρωσης και πολιτισμού στη μακρά ιστορία του επέζησε πολέμων, διχασμών, Εμφυλίου, και δικτατοριών το οφείλει εκτός από τους ιδρυτές του και στους ανθρώπους που τον υπηρέτησαν διαχρονικά σε χαλεπούς και ευτυχείς καιρούς».
Θα θυμίσω ότι στην μακρά του ιστορία ο εκδοτικός αυτός οργανισμός άντεξε όχι τόσο αθώα όπως αναφέρει το παραπάνω απόσπασμα, αλλά κάνοντας και επαίσχυντους συμβιβασμούς.
Λίγοι γνωρίζουν ότι η εφημερίδα “ΤΑ ΝΕΑ” μέχρι το τέλος της Γερμανικής κατοχής είχε τίτλο “ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ” και αντιστοίχως το “ΒΗΜΑ” είχε τίτλο “ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΒΗΜΑ”. Αμέσως μετά την αποχώρηση των γερμανικών στρατευμάτων έγινε νόμος με τον οποίον διετάχθη η διακοπή της κυκλοφορίας των εφημερίδων, που συνεργάστηκαν με τον κατακτητή και ανάμεσα σε αυτές ήταν και οι εφημερίδες “ΑΘΗΝΑΪΚΑ ΝΕΑ” που έγιναν “ΤΑ ΝΕΑ” και το “ΕΛΕΥΘΕΡΟΝ ΒΗΜΑ” που έγινε το “ΒΗΜΑ”! Αυτή είναι η “τιμητική” ιστορία τους.
Στην φωτογραφία που συνοδεύει το άρθρο αυτό βλέπετε το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας “ΤΑ ΝΕΑ” στις αρχές Οκτωβρίου 2013. Ήταν ακριβώς τις ημέρες που δεκάδες συναγωνιστές μας βρέθηκαν στη φυλακή. Τελικά δεν ήλθε η “δύση της Χρυσής Αυγής” και εάν δεν άναβαν το πράσινο φως οι τράπεζες, είναι βέβαιον ότι θα είχε έλθει η δύση των “ΝΕΩΝ”!
Σε ένα από τα τελευταία του άρθρα μάλιστα, άρθρο του κ. Μιχάλη Μητσού το οποίο αναφερότανε στο μυστικό ταξίδι του Τσίπρα στο Παρίσι αναφερόντουσαν και τα εξής: «Το ζήτημα περιπλέκεται όμως εξαιτίας της καταγγελίας της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι ο κ. Τσίπρας χρησιμοποίησε το κυβερνητικό αεροσκάφος για να κάνει, με έξοδα του Δημοσίου, μεγάλη ζωή στο Παρίσι με την οικογένειά του. Και εδώ υπάρχει ο κίνδυνος να διολισθήσει η υπόθεση στη γνωστή ανταλλαγή προσβλητικών χαρακτηρισμών, που διώχνει τον κόσμο από την πολιτική και κάνει τους Χρυσαυγίτες να τρίβουν τα χέρια τους».
Είναι δεδομένο, λοιπόν, και το ομολογούν άπαντες, ακόμη και οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, ότι η δεδομένη διαφθορά που υπάρχει στο πολιτικό κατεστημένο οδηγεί τον Λαό στο μοναδικό κόμμα, που είναι ενάντια στην δημόσια διαφθορά και διαπλοκή και αυτό το κόμμα δεν είναι άλλο από την ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ!
Όσο για την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ», θα συνεχίσουν (για πόσο ακόμα;) την αντιχρυσαυγίτικη προπαγάνδα με τα λεφτά των τραπεζών γιατί άλλωστε ο κοινός τους εχθρός είναι η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Όμως η αντίστροφη μέτρηση προς την «δύση» των καθεστωτικών φυλλάδων, έχει ήδη αρχίσει.