Τετάρτη 29 Μαρτίου 2017

Γ. Γερμενής: Μέσω μνημονιακών νομοσχεδίων συνεχίζονται τα ρουσφέτια του Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟ

Γ. Γερμενής: Μέσω μνημονιακών νομοσχεδίων συνεχίζονται τα ρουσφέτια του Σύριζα - ΒΙΝΤΕΟΟ βουλευτής Β΄ Αθηνών, Γιώργος Γερμενής τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το μνημονιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο εξυπηρετεί


 
Ο βουλευτής Β΄ Αθηνών, Γιώργος Γερμενής τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια της Βουλής για το μνημονιακό νομοσχέδιο της κυβέρνησης, το οποίο εξυπηρετεί για ακόμη μια φορά τους τραπεζίτες.
Με το παρόν νομοθέτημα κατοχυρώνεται η ασυδοσία και το ανεξέλεγκτο των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων και του οικονομικού διευθεντηρίου των Βρυξελλών σε βάρος των πολιτών των ευρωπαϊκών κρατών.

Ουσιαστικά με τον εν λόγω νομοσχέδιο η μοναδική επιλογή που δίνεται στον ευρωπαίο πολίτη είναι να επιλέξει μόνος του ποια τράπεζα θα τον εκμεταλλεύεται και θα συνεχίζει να πλουτίζει εις βάρος του.
Επιπλέον, ο Συναγωνιστής Γερμενής επισήμανε πως το συγκεκριμένο νομοθέτημα αποτελεί ακόμη μια ευκαιρία για την ενίσχυση του κομματικού στρατού του Σύριζα, θεσπίζοντας νέες θέσεις για νέα ρουσφέτια.
Ενδεικτικά, με το άρθρο 29 εξαιρούνται από το ανώτατο όριο για τις πάσης φύσεως αποδοχές που λαμβάνουν ο Γενικός Διευθυντής και ο αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής του ΟΔΔΗΧ.
Είναι ακόμη μία προκλητική ρύθμιση, με την οποία οι θρασείς κυβερνητικοί φωστήρες νομοθετούν την κατακόρυφη αύξηση των απολαβών κάποιων εκ των πλέον υψηλόμισθων κυβερνητικών στελεχών