Πέμπτη 16 Μαρτίου 2017

Ερντογάν και ολλανδοί διεθνιστές δεν μπορούν να σταματήσουν την άνοδο του Εθνικισμού


Ερντογάν και ολλανδοί διεθνιστές δεν μπορούν να σταματήσουν την άνοδο του Εθνικισμού
Ύστερα από την καταφανή σύμπραξη Ερντογάν και Ολλανδών διεθνιστών, προκειμένου να εξαπατήσουν τους ψηφοφόρους, ώστε να μην ψηφίσουν το πατριωτικό κόμμα, οι εκλογές στην Ολλανδία ανέδειξαν πρώτο τον Ρούτε.
Βεβαίως, το πατριωτικό κόμμα ανέβασε την δυναμική του και αύξησε τις έδρες του στη Βουλή, όμως οι δημοσκοπήσεις που το έφερναν πρώτο ανατράπηκαν με τη βοήθεια του Ερντογάν, αλλά και των ολλανδικών ΜΚΟ, που έκαναν την γνωστή δουλειά με τις αντισυγκεντρώσεις και την παρακρατική βία.

Όλα αυτά χαροποίησαν το διεθνές κατεστημένο, αφού στο ίδιο μήκος κύματος της «ανακούφισης» ήταν οι δηλώσεις Γιούνκερ, Μέρκελ και Σούλτς, ενώ ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης απλώς... δεν έχουν προλάβει.
Ουδεμία ανακούφιση βεβαίως δεν θα πρέπει να αισθάνονται οι καθεστωτικοί από το αποτέλεσμα των ολλανδικών εκλογών. Μπορεί να κερδίζουν λίγο χρόνο, όμως στην πραγματικότητα η ύπαρξη και ενδυνάμωση των πατριωτικών και εθνικιστικών δυνάμεων απηχεί την ύπαρξη ουσιαστικών ζητημάτων, που άπτονται της πραγματικότητας και όχι του μικροπολιτικού πεδίου, τα οποία τα καθεστωτικά κόμματα δεν μπορούν να επιλύσουν.
Κοινώς, μπορεί ο Ρούτε να παρέστησε τον εθνικιστή για να εξαπατήσει τους ψηφοφόρους για μία και μοναδική φορά, αλλά δεν θα μπορεί να το κάνει συνέχεια. Δεν θα υπάρχουν κάθε φορά οι ευκαιρίες για να «απελάσει» μία τουρκάλα υπουργό και να το «παίξει σκληρός». Το ουσιαστικό ζήτημα της ισλαμοποίησης της Ευρώπης δεν θα θελήσει να το ακουμπήσει και αυτό εν τέλει θα αποτελέσει και τον λόγο της καταστροφής του.
Επιπλέον, χρειάστηκε η σύμπραξη του «αντιφασιστικού μετώπου», που σύσσωμο ψήφισε τον Ρούτε. Αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την αποδυνάμωση όλων των υπολοίπων κομμάτων που έβαλαν υποψηφιότητα, τα οποία καταποντίστηκαν. Ειδικότερα, το κόμμα του Ντάισελμπλουμ, το οποίο λέει ότι είναι σοσιαλδημοκρατικό έπαθε την ζημιά του ΠαΣοκ, χάνοντας την περισσότερη από την εκλογική του δύναμη, αφού έχασε ψηφοφόρους, αλλά και άλλους τους έστειλε να ψηφίσουν Ρούτε, για να μην βγει πρώτο το πατριωτικό κόμμα.
Όλα αυτά είναι απλώς τερτίπια που εξαγοράζουν χρόνο και τίποτε παραπάνω. Το ουσιαστικό ζήτημα, που είναι η αφύπνιση των Λαών, απέναντι στην εθνοκτόνα πολιτική του πανευρωπαϊκού καθεστώτος δεν γίνεται να αντιμετωπιστεί. Η ώρα των Εθνικιστών έρχεται!