Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Γιάννης Λαγός προς ΝΔ: Δεν δικαιούνται να ομιλούν αυτοί που συγκυβέρνησαν με τους συμμορίτες του ΚΚ€ - ΒΙΝΤΕΟ




Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός κατακεραύνωσε από βήματος της Βουλής συλλήβδην το "συνταγματικό τόξο" για την κάλυψη που προσφέρει στους οικονομικούς εγκληματίες.

Στην συζήτηση για την πρόταση εξεταστικής επιτροπής για τον Γιάννο Παπαντωνίου ο Συναγωνιστής επισήμανε πως ο πολιτικός κόσμος της χώρας προχωρά σε ένα ακόμη θέατρο σκιών, όπως έγινε και με την εξεταστική επιτροπή για θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών όπου καναλάρχες, μεγαλοτραπεζίτες και πολιτικά πρόσωπα έμειναν τελικά στο απυρόβλητο.
Μόνο η Χρυσή Αυγή επιμένει στην οριστική και ξεκάθαρη κατάργηση του άρθρου 86 "περί ευθύνης υπουργών", καθώς όλοι οι Έλληνες πολίτες οφείλουν να είναι ίσοι απέναντι στον νόμο.
Τέλος, ο Γιάννης Λαγός εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην ΝΔ για την υπεράσπιση του αρχισφαγέα του Μελιγαλά. Δεν ξεχνάμε πως ο Μπελογιάννης είχε καταδικαστεί για εσχάτη προδοσία κατά της Ελλάδος και πως η ψευτοδεξιά συγκυβέρνησε με το ΚΚ€ και έδωσε εντολή να κυματίζουν μεσίστιες σημαίες, όταν πέθανε ο καπετάν - Γιώτης (Χαρίλαος Φλωράκης).