Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος: Μόνη λύση για να αποδοθεί Δικαιοσύνη, μια λύση ΕΘΝΙΚΗ! ΒΙΝΤΕΟ




Ο Γενικός Γραμματέας του Λαϊκού Συνδέσμου - Χρυσή Αυγή εξαπέλυσε δριμεία επίθεση στην συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, αλλά και γενικότερα στο πολιτικό σύστημα για την συνεχιζόμενη συγκάλυψη σκανδάλων.

Στην συζήτηση στην Ολομέλεια της Βουλής για σύσταση εξεταστική επιτροπής για τον πρώην υπουργό Εθνικής Άμυνας του ΠΑΣΟΚ, Γιάννο Παπαντωνίου κατήγγειλε αρχικά την λογοκρισία της ΕΡΤ, η οποία παραβιάζοντας την πολυφωνία και την Δημοκρατία δεν προβάλλει τις ομιλίες του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής. Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος τόνισε πως τίποτα δεν μπορεί να σταματήσει την άνοδο της Χρυσής Αυγής, η οποία κάθε μέρα γίνεται όλο και πιο δυνατή.
Αναφέρθηκε στις συνεχιζόμενες προκλήσεις Ερντογάν και την προδοσία των "συμμάχων" μας Ε.Ε. και ΝΑΤΟ, επισημαίνοντας ότι ο ισλαμισμός απειλεί ολόκληρη την Ευρώπη. Σημείωσε ακόμη πως ήρθε στην Βουλή δικογραφία για τον Σαμαρά και για την εντολή που έδωσε σε δικαστικό για να προφυλακίσει παράνομα τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής δήλωσε πως η όλη διαδικασία είναι αποπροσανατολιστική λίγο πριν τον ερχομό νέων αιματηρών μνημονιακών μέτρων. Αυτό φάνηκε και με την επιτροπή για τα θαλασσοδάνεια κομμάτων και καναλιών, όπου όλοι οι εμπλεκόμενοι έμειναν στο απυρόβλητο.
Αναφερόμενος στο παράνομο και επαχθές δημόσιο χρέος τόνισε πως ο ΣΥΡΙΖΑ αποδείχθηκε συνέχεια του παλαιού πολιτικού κατεστημένου και μόνο η Χρυσή Αυγή επιμένει στην καταγγελία και τον διεθνή λογιστικό έλεγχο.
Ακόμη, στην κυβερνητική πρόταση για την αναθεώρηση του Συντάγματος δεν περιλαμβάνεται η κατάργηση του απαράδεκτου άρθρου 86 "περί ευθύνης υπουργών", αλλά αφήνονται ορθάνοιχτες οι πύλες για συνέχιση της συγκάλυψης των σκανδάλων.
Ο Νικόλαος Γ. Μιχαλολιάκος κατέληξε πως η παρούσα πρόταση για παραπομπή Παπαντωνίου δεν είναι η κάθαρση που υποσχέθηκε η κυβέρνηση στον ελληνικό Λαό. Υπήρχε και ΚΥΣΕΑ με κορυφαίο τον Σημίτη, που φέρει τις ίδιες ποινικές ευθύνες με τον Παπαντωνίου!
Ο Ελληνικός Λαός διψά για Δικαιοσύνη και 2 χρόνια τώρα δεν έχει γίνει τίποτε προς αυτήν την κατεύθυνση.
Το πολιτικό σύστημα νοσεί βαθύτατα και μόνη λύση για να αποδοθεί Δικαιοσύνη είναι η Εθνική Λύση της Χρυσής Αυγής!