Τρίτη 28 Μαρτίου 2017

Αλήθεια, είναι νόμιμη η οπλοκατοχή των ΚΚέδων;


 
Αλήθεια, είναι νόμιμη η οπλοκατοχή των ΚΚέδων;
Εχθές, κατά την διάρκεια των εγκαινίων του «Μουσείου Μπελογιάννη» στην Αμαλιάδα Ηλείας, είχαμε κι έναν σύντομο διάλογο των δύο αρχηγών των κομμουνιστικών κομμάτων (Τσίπρα και Κουτσούμπα), όπου μάθαμε και για το δώρο που έκανε ο δεύτερος στο «Μουσείο».
Όχι, μην πάει το μυαλό σας σε κάποιο χρηματικό ποσό – οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού δεν κάνουν ποτέ τέτοια… λάθη, για τα οποία θα… σκυλομετανιώσουν αργότερα.

Ο Κουτσούμπας πρόσφερε τα γάντια του Μπελογιάννη, τη θήκη του όπλου του, αλλά και το ίδιο το όπλο του, ένα πιστόλι Walther του 1938, «που το είχε ως πολιτικός επίτροπος» του κομιτατζήδικου ΔΣΕ, όπως διευκρίνισε ο Κουτσούμπας.
Προφανώς, το όπλο αυτό (το οποίο πιθανότατα έχει «φάει» πάμπολλους αγνούς Έλληνες πατριώτες…), ήταν στην κατοχή του… τιμημένου, στα υπόγεια του Περισσού.
Αλήθεια, από πότε επιτρέπεται η οπλοκατοχή στους κουκουέδες; Και πόσα άλλα όπλα κρύβουν στις αποθήκες τους, ως «κειμήλια»;
ethnikismos.net

Με αποτροπιασμό και ειρωνικό μειδίαμα παρακολουθήσαμε σε απευθείας μετάδοση από την κρατική τηλεόραση που διαρκώς λειτουργεί ως το κύριο όργανο προπαγάνδας της ψευδό κυβέρνησης Σύριζα - Ανέλ την εξής σκηνή, η οποία και μας προκαλεί αλγεινή εντύπωση.
Στα πλαίσια της εκδήλωσης για τα εγκαίνια του μουσείου Μπελογιάννη στην Αμαλιάδα ο γ.γ. του εθνοπροδοτικού ΚΚΕ, άνοιξε ένα βαλιτσάκι και έβγαλε ένα ζευγάρι γάντια μια θήκη πυροβόλου όπλου και άκουσον - άκουσον ένα καλογυαλισμένο και άριστα συντηρημένο  πυροβόλο όπλο τύπου WALTHER. Χαμογελαστός και περήφανος για το «κειμήλιο» που παρέδωσε δήθεν για την ιστορική επιμόρφωση των Ελλήνων πολιτών,  τα τοποθέτησε σε προθήκη του μουσείου και σύμφωνα με τις δημοσιογραφικές πηγές και επιβεβαίωση από την Προεδρία του Ελληνικού Κοινοβουλίου το αφαίρεσε ώστε να επιστραφεί στον Περισσό, διότι τα μέτρα ασφαλείας του μουσείου είναι ανεπαρκή και θα υπήρχε το ρίσκο κλοπής του «κειμηλίου».
Εμείς ερωτούμε: Έχει άδεια ο γ.γ. του ΚΚΕ να κουβαλάει πυροβόλα όπλα ανά την Ελλάδα; Έστω και αν αυτό το όπλο θεωρείται ιστορικό κειμήλιο εξαιτίας της επικρατούσας αριστερής  ιδεολογικής τρομοκρατίας, είναι υποχρεωμένος να διαθέτει την απαραίτητη άδεια που εκδίδουν, οι αρμόδιες αστυνομικές αρχές.
Ο Alexis εντυπωσιασμένος τον ρώτησε σχετικά με την ιστορία του όπλου. Ο Κουτσούμπας παραδέχθηκε  κατά δήλωση ότι το εν λόγω όπλο ανήκε στον εντολέα της σφαγής του Μελιγαλά όπου θυσιάστηκαν χιλιάδες άνθρωποι στο βωμό του μίσους των κομμουνιστών προδοτών. Κατά τ’ άλλα ο Μπελογιάννης έμεινε στην Ιστορία ως ο άνθρωπος με το γαρύφαλλο. Τα συμπεράσματα δικά σας. Να σημειώσουμε ότι το εν λόγω όπλο είναι γερμανικής κατασκευής και προελεύσεως. Προκύπτει εδώ μια σημειολογική ειρωνεία. Κομμουνιστής εντεταλμένος του σοβιετικού καθεστώτος, χρησιμοποιούσε όπλο γερμανικής κατασκευής.
Μεταξύ άλλων είπε ότι το Walther το έκρυβαν επί δεκαετίες «αγωνιστές» του ΚΚΕ όπως και άλλα παράνομα υλικά και έγγραφα (από τα οποία σαφώς και θα αποδεικνύεται) η αντεθνική δράση των υπαλλήλων του σταλινικού καθεστώτος.
Πέρα των ανωτέρω, πρέπει να τονίσουμε ότι συναγωνιστές και συναγωνίστριες διώκονται και φυλακίζονται για νεροπίστολα και όπλα paintball. Με τέτοιου είδους ανύπαρκτα στοιχεία προσπαθεί σύσσωμο το συστημικό συνταγματικό τόξο να στηρίξει τις ανύπαρκτες κατηγορίες ώστε να σταματήσει  το Εθνικιστικό Κύμα που έρχεται να σαρώσει όλο το σαθρό οικοδόμημα της μεταπολιτευτικής Ελλάδας.
Φ.Μ.