Κυριακή 23 Απριλίου 2017

7 χρόνια Μνημόνιο: Στα χνάρια του Τζέφρυ ο Τσίπρας συνεχίζει την εξαθλίωση και την παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας



7 χρόνια Μνημόνιο: Στα χνάρια του Τζέφρυ ο Τσίπρας συνεχίζει την εξαθλίωση και την παραχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας
23/4/2010 - 23/4/2017. Σαν σήμερα πριν 7 χρόνια ο Τζέφρυ Παπανδρέου με την αρωγή αλλοιωμένων στοιχείων της ΕΛΣΤΑΤ του Γεωργίου έριξε την Ελλάδα στα βράχια του ΔΝΤ.
Από το ακριτικό Καστελόριζο ο τότε πρωθυπουργός Τζέφρυ Παπανδρέου υπέγραψε την μνημονιακή κατοχή της Πατρίδας μας, παραδίδοντας την χώρα στους διεθνείς τοκογλύφους.
7 χρόνια μετά τα αποτελέσματα της "επιτυχημένης" συνταγής των εθνοκτόνων Μνημονίων είναι απτά. Η Ελληνική νεολαία οδηγείται μαζικά στην μετανάστευση στο εξωτερικό και όσοι παραμένουν στην χώρα είναι είτε άνεργοι είτε εργάζονται νυχθημερόν απλήρωτοι και ανασφάλιστοι. Καμία ελπίδα ανάκαμψης και ανάπτυξης.

Μεγάλη μερίδα του Λαού έχει φτωχοποιηθεί και οι Έλληνες πια δεν γεννάνε, αλλά αντικαθίστανται καθημερινά από τις ορδές των λαθρομεταναστών. Οι συνταξιούχοι έχουν εξαθλιωθεί με συνεχείς μειώσεις και λαμβάνουν πια φιλοδωρήματα, ενώ οι ελεύθεροι επαγγελματίες οδηγούνται μαζικά στην χρεοκοπία. Λουκέτα σε κάθε γειτονιά.
Επιπλέον, η Εθνική Κυριαρχία της Χώρας έχει επίσημα παραδοθεί στους "θεσμούς" και οι υποτακτικές μνημονιακές κυβερνήσεις ακολουθούν πιστά το πρόγραμμα διάλυσης του εθνικού και κοινωνικού ιστού.

Λαμβάνοντας την σκυτάλη από τις καταστροφικές κυβερνήσεις Παπανδρέου, Παπαδήμου και Σαμαρά, ο Τσίπρας μαζί με την Νέα Δημοκρατία υπέγραψε ένα τρίτο Μνημόνιο και τώρα αναμένεται να υπογράψει ένα τέταρτο με εξοντωτικά μέτρα δισεκατομμυρίων, τα οποία θα εφαρμόσει φανατικά και ο Μητσοτάκης.
Την ίδια στιγμή ο λαοπλάνος και αποδεδειγμένα ψεύτης πρωθυπουργός, ακολουθώντας τα χνάρια των προκατόχων έχει το θράσος να μιλά για έξοδο από τα Μνημόνια, δηλώνοντας χαρακτηριστικά: "Προσωπικό μου στοίχημα είναι η κυβέρνηση αυτή να βγάλει τη χώρα από τα μνημόνια. Το αποτέλεσμα του 2016 εξουδετέρωσε Σόιμπλε και ΔΝΤ. Αφήσαμε άφωνη την Ευρώπη. Έχουμε πια μπροστά μας ανοιχτό ορίζοντα διετίας. Η Ελλάδα έδειξε ότι μπορεί".
Ο Ελληνικός Λαός πια γνωρίζει ότι ΜΟΝΟ η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ μπορεί να βγάλει την χώρα από την μέγγενη των Μνημονίων και να οδηγήσει την Πατρίδα στην αυτάρκεια και την εθνική υπερηφάνεια!