Δευτέρα 24 Απριλίου 2017

Δυναμικό μήνυμα Λεπέν υπέρ “εθνικών συνόρων” και κατά της “άγριας παγκοσμιοποίησης” - Πανστρατιά υπέρ Μακρόν από μνημονιακούς και τοκογλύφους



 
Δυναμικό μήνυμα Λεπέν υπέρ “εθνικών συνόρων” και κατά της “άγριας παγκοσμιοποίησης” - Πανστρατιά υπέρ Μακρόν από μνημονιακούς και τοκογλύφους
Η Μαρίν Λεπέν περνάει στον δεύτερο γύρο και όλο το τοκογλυφικό κατεστημένο της Ε.Ε. (καθώς και οι εν Ελλάδι υποτακτικοί του) έχουν παθει αμόκ. Μέσα σε κλίμα γενικού πανικού συσπειρώνονται όλοι γύρω από τον σοσιαλιστή Μακρόν, με πρώτους και καλύτερους τους ψευτοδεξιούς, από Μέρκελ μέχρι Μητσοτάκη.

Την ίδια ώρα, στην πρώτη της δήλωση μετά τα exit-poll η Λεπέν χρησιμοποιεί σκληρή ρητορική ενάντια στην παγκοσμιοποίηση και υπερασπίζεται τα εθνικά σύνορα των ευρωπαϊκών κρατών:
"Με ταπεινότητα εκφράζω την ευγνωμοσύνη μου. Το πρώτο βήμα για να φτάσουμε στο προεδρικό Μέγαρο έχει γίνει. Έχω μεγάλη ευθύνη για την ενότητα, την ασφάλεια και την ανεξαρτησία του Γαλλικού έθνους.
Το σύστημα με όλα τα μέσα προσπάθησε να έχει ρόλο σε αυτή τη μονομαχία. Επιτέλους θα έχουμε τη δική μας φωνή. Το διακύβευμα των εκλογών είναι η άγρια παγκοσμιοποίηση απέναντι στην Γαλλία των εθνικών συνόρων, την οποία σας καλώ να επιλέξετε.
Ώρα να ελευθερώσουμε τους Γάλλους πατριώτες από τις αλαζονικές ελίτ. Είμαι η υποψήφια του λαού. Καλώ τους Γάλλους πατριώτες να μας δείξουν το μέλλον και να υπερασπιστούν το μέλλον της χώρας. Τους καλώ να ενωθούν, να συνταχθούν μαζί μας".