Παρασκευή 26 Μαΐου 2017

26 νεκροί Χριστιανοί Κόπτες μετά από τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστών στην Αίγυπτο - Γάζωσαν λεωφορείο με οπλοπολυβόλα



26 νεκροί Χριστιανοί Κόπτες μετά από τρομοκρατική επίθεση τζιχαντιστών στην Αίγυπτο - Γάζωσαν λεωφορείο με οπλοπολυβόλα
Συνεχίζουν το «θεάρεστο» έργο τους σε ολόκληρη την υφήλιο οι τζιχαντιστές τρομοκράτες κάθε αιρέσεως, οργανώσεως ή σέχτας που μπορεί να σκεφτεί κανείς.
Έτσι μετά την αιματηρή επίθεση στο Μάντσεστερ, έχουμε μία νέα φρικιαστική επίθεση που έλαβε πριν από λίγη ώρα στην Αίγυπτο με στόχο και θύματα Χριστιανούς Κόπτες.
Συγκεκριμένα, τζιχαντιστές γάζωσαν με οπλοπολυβόλα λεωφορείο που μετέφερε προσκυνητές στο μοναστήρι του Αγίου Σαμουήλ του Ομολογητή, κοντά στην πόλη Μίνια, περίπου 245 χιλιόμετρα νότια του Καϊρου.


Από την επίθεση, σύμφωνα με ιατρικές πηγές και αυτόπτες μάρτυρες, έχασαν τη ζωή τους 26 άνθρωποι και άλλοι 26 τραυματίστηκαν. Από την άλλη, αξιωματούχοι της εκκλησίας μιλούν για 35 νεκρούς από επίθεση 8 ενόπλων που επέβαιναν σε δύο αυτοκίνητα, αριθμό τον οποίο μεταφέρει και το Al Jazeera.
Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως η επίθεση έγινε καθώς οι Κόπτες κατευθύνονταν για να προσευχηθούν στο μοναστήρι. Είπαν πως μασκοφόροι σταμάτησαν τα οχήματα σε έναν δρόμο που οδηγεί στο μοναστήρι και άνοιξαν πυρ. Σύμφωνα με μαρτυρία, οι ένοπλοι αφού σταμάτησαν τα οχήματα, ανέβηκαν σε αυτά και άρχισαν να πυροβολούν τους επιβαίνοντες, ενώ ένας από τους δράστες βιντεοσκοπούσε όλη την επίθεση.
Οι χώρες της Βορείου Αφρικής και της Μέσης Ανατολής έχουν στο εσωτερικό τους μία αληθινή βόμβα, την οποία τόσο καιρό σταματούσαν τα καθεστώτα που φρόντισαν να αποσταθεροποιήσουν οι ΗΠΑ και η εξωτερική τους πολιτική. Τώρα αφότου σπάρθηκαν οι άνεμοι θερίζονται οι θύελλες και θύματά τους είναι ο μέσος Ευρωπαίος πολίτης, γυναίκες και παιδιά.


Διαβάστε περισσότερα: http://www.xryshaygh.com/enimerosi/view/frikiastikh-tromokratikh-epithesh-tzichantistwn-sthn-aigupto-me-stocho-chri#ixzz4iDEf3vq1