Παρασκευή 11 Αυγούστου 2017

Με σημαία την απαγόρευση των συσσιτίων της Χρυσής Αυγής διεκδικεί την προεδρεία του κλεφτοΠασόκ ο Καμίνης


Με σημαία την απαγόρευση των συσσιτίων της Χρυσής Αυγής διεκδικεί την προεδρεία του κλεφτοΠασόκ ο Καμίνης
Ο "εμίρης των Αθηναίων" Καμίνης φιλοδοξεί να γίνει πρόεδρος στο κλεφτοΠασόκ και να προχωρήσει στην κεντρική πολιτική σκηνή μετά την... επιτυχημένη πορεία του στον Δήμο Αθηνών.
Αφού λοιπόν έδωσε χαρτιά σε όλους τους λαθρομετανάστες και μετέτρεψε το "κλεινόν άστυ" σε χαβούζα, τώρα φιλοδοξεί να αναβαθμιστεί ως αρχηγός του προδοτικού κλεφτοΠασόκ.

Όπως σημειώνουν οι συνεργάτες του Καμίνη σε σχετικό ρεπορτάζ της "εφημερίδας των συντακτών" το βασικό επιχείρημα του λαθροδημάρχου για την "επιτυχημένη πολιτική του πορεία" είναι η στάση που κράτησε απέναντι στην Χρυσή Αυγή.
Ο Καμίνης δηλαδή θα κάνει "σημαία" στον εσωκομματικό στίβο του κλεφτοΠασόκ το γεγονός ότι απαγόρευσε στους Έλληνες Εθνικιστές, ζητώντας και την συνδρομή των ΜΑΤ μάλιστα, να διανείμουν τρόφιμα σε αναξιοπαθούντες Έλληνες.
Θα συμφωνήσουμε μαζί του ότι για να διεκδικήσεις την προεδρεία στο προδοτικό κόμμα που κατέστρεψε την Ελλάδα δεν υπάρχει καλύτερο επιχείρημα από το γεγονός ότι ως δήμαρχος Αθηνών εμπόδισες τον Λαό -που πληρώνει τις συνέπειες του κλεφτοΠασόκ- να δεχθεί την βοήθεια της Χρυσής Αυγής.
Όμοιος ομοίω αεί πελάζει!