Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

Η Ευρώπη σε κίνδυνο: Εκτροχιασμούς τρένων και δηλητηριάσεις τροφίμων ετοιμάζουν οι τζιχαντιστές


Η Ευρώπη σε κίνδυνο: Εκτροχιασμούς τρένων και δηλητηριάσεις τροφίμων ετοιμάζουν οι τζιχαντιστές
Τα σχέδια των τζιχαντιστών αποκαλύπτει η γαλλική εφημερίδα “Le parisien”, όπου πλέον κύριος στόχος των φανατικών ισλαμιστών είναι οι σιδηροδρομικές γραμμές, όπου οι δυνάμεις ασφαλείας είναι πιο περιορισμένες σε σχέση με άλλες περιοχές.
Πέρα όμως από εκτροχιασμούς τρένων, οι τζιχαντιστές προτρέπουν κάθε ομοϊδεάτη τους να προβεί σε εμπρησμούς δασών, δηλητηριάσεις τροφίμων, αλλά και σε επιθέσεις σε τουριστικά αξιοθέατα και εκκλησίες.

Σύμφωνα με σημείωμα της Γενικής Διεύθυνσης της Εθνικής Αστυνομίας (DGPN): «Εξαιτίας της πρόσφατης υποκίνησης από τα προπαγανδικστικά δίκτυα των τζιχαντιστών για τον σχεδιασμό επιθέσεων που θα προβλέπει τον εκτροχιασμό αμαξοστοιχιών, πρέπει να δοθεί ιδιαίτερα προσοχή σε κάθε πληροφορία που έλθει στην κατοχή των αρχών και σχετίζεται με την εισβολή σ’ ένα τρένο ή την απόπειρα σαμποτάζ στο σιδηροδρομικό δίκτυο».
Αυτές είναι οι πραγματικές προθέσεις των τζιχαντιστών, οι οποίοι θέλουν να αιματοκυλήσουν τους λαούς της Ευρώπης, την στιγμή μάλιστα που θεσμοί και Ε.Ε. μιλούν για ένταξη των «προσφύγων» και η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ υπερασπίζεται σθεναρά την αυτοκτονική πολιτική των «ανοιχτών συνόρων».