Τετάρτη 20 Σεπτεμβρίου 2017

Ο σύντροφος Καρτερός, ο Τσίπρας, ο Λένιν και το ξεπούλημα στο ξένο κεφάλαιο


Ο σύντροφος Καρτερός, ο Τσίπρας, ο Λένιν και το ξεπούλημα στο ξένο κεφάλαιο
Γράφει ο Γ. Δημητρακόπουλος, Συνταξιούχος Εκπαιδευτικός
Την δική του απάντηση σ’ όσους αμφισβητούν την διάθεση του Τσίπρα να φέρει «επενδύσεις» (δηλαδή να ξεπουλήσει την Ελλάδα στο διεθνές κεφάλαιο), δίνει από την «Αυγή» ο διευθυντής της, σύντροφος Καρτερός, χρησιμοποιώντας το παράδειγμα του Λένιν: «… Γιατί δεν ξέρουν, οι αστοιχείωτοι, ότι, επί σκοτεινού μπολσεβικισμού, ο Λένιν έδινε στο ξένο κεφάλαιο φωτεινές επενδυτικές ευκαιρίες. Έκτοτε όλοι οι ερυθροί τον μιμούνται. Ανερυθρίαστα…».

Ε, λοιπόν, οφείλω να ομολογήσω πως έχει απόλυτο δίκιο ο σύντροφος Καρτερός! Διότι, με την ΝΕΠ του Λένιν (εν έτει 1922) δόθηκε η δυνατότητα ενοικιάσεως εργοστασίων από εταιρείες ή ιδιώτες του εξωτερικού, καθώς και δυνατότητα εκμεταλλεύσεως των τεραστίων πλουτοπαραγωγικών πηγών της Ρωσσίας! Προφανώς, κατόπιν απαιτήσεως των διεθνών χρηματοδοτών των μπολσεβίκων, για να πάρουν τα λεφτά τους πίσω!
Αναφέρει σχετικώς η εξ’ ΗΠΑ κομμουνίστρια (και Εβραία) Έμμα Γκόλνμαν στο βιβλίο της «Η απογοήτευσή μου στη Ρωσία»: «Οι μπολσεβίκοι προσκαλούσαν το διεθνές κεφάλαιο να επενδύσει στη χώρα τους, της οποίας ο φυσικός πλούτος “περιμένει να γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης”, όπως διαβεβαίωνε ο Τσιτσέριν τους απανταχού καπιταλιστές».
Μάλιστα, υπεύθυνη για την προσέλκυση των διεθνών καπιταλιστών «επενδυτών» και την υπογραφή των συμβολαίων με το κράτος, ορίστηκε η Λένα Γκόλντφιλντς, η οποία ως Εβραία που ήταν, δεν στερείτο… εμπορικού πνεύματος. Κι όπως βεβαιώνει ο επίσης κομμουνιστής και Εβραίος Βικτώρ Σερζ (Κιμπάλσιτς), στο βιβλίο του «Αναμνήσεις ενός Επαναστάτη», τον τόνο στο ξεπούλημα της Ρωσσίας στο διεθνές σιωνιστικό κεφάλαιο έδινε ο ίδιος ο Λένιν, που έλεγε χαρακτηριστικά: «Θα πουλάμε τα πάντα, εκτός από εικόνες και βότκα».
Διαβάστε την συνέχεια στο ethnikismos.net