Δευτέρα 18 Σεπτεμβρίου 2017

Ξεσαλώνουν οι νταβατζήδες για να αναστήσουν το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ στις… δημοσκοπήσεις


Ξεσαλώνουν οι νταβατζήδες για να αναστήσουν το πεθαμένο ΠΑΣΟΚ στις… δημοσκοπήσεις

Έτσι στην δημοσκόπηση μαϊμού της Κάπα Research για το Βήμα, το ΠαΣοΚ φαίνεται να περνά την Χρυσή Αυγή και να αναδεικνύεται τρίτη πολιτική δύναμη. Όνειρα νταβατζήδικων νυκτών, βεβαίως, αφού η «αύξηση των ποσοστών του ΠαΣοΚ» είναι καθαρά πλασματική και θα εξαφανιστεί αμέσως μετά την εκλογή του νέου «προέδρου», όταν θα αρχίσουν να σφάζονται τα λαμόγια για την νομή της εξουσίας από την μελλοντική συγκυβέρνηση με τη ΝΔ του Μητσοτάκη.Δεν τραβάει η καινούργια μετενσάρκωση του ΠαΣοΚ, της πάλαι ποτέ ισχυρής εγκληματικής οργάνωσης που κατέκλεψε τον κόσμο και βγήκαν οι νταβαζήδες με τις στημένες δημοσκοπήσεις τους να του δώσουν λίγο ποσοστό, μπας και αρχίσει να γίνεται συζήτηση.

Για να αντιληφθείτε πόσο ψεύτικη είναι η δημοσκόπηση, στην κάρτα με την πρόθεση ψήφου με την συμμετοχή του «νέου φορέα», το ΠαΣοΚ παίρνει… 14%. Γελάνε κι οι πέτρες, βεβαίως, και θυμούνται τις εποχές που δίνανε στη ΔΗΜΑΡ 18% και στο Ποτάμι 16% και τελικώς κατάφερναν ίσα ίσα να μπουν στην Βουλή.
Όμως, επειδή οι νταβατζήδες είναι και πρόχειροι στη δουλειά τους, τους ξέφυγε η κάρτα που δείχνουν την δημοτικότητα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής στο 10%, που είναι και το πραγματικό – έστω κατά προσέγγιση - ποσοστό της Χρυσής Αυγής.
Ένα άλλο ενδιαφέρον παρελκόμενο της δημοσκόπησης είναι η στάση του Λαού απέναντι στους θεσμούς, όπου φαίνεται ξεκάθαρα η πρωτιά που απολαμβάνουν σταθερά η Εκκλησία, ο Στρατός και η Αστυνομία, σε πλήρη αντιπαραβολή με τα κόμματα και τα ΜΜΕ.