Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Σαν ανέκδοτο... 2 Γάλλοι, 2 Γερμανοί, 1 Ιταλός, 1 Λιθουανός και 1 Ιρακινός οι εισαγόμενοι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων!


Σαν ανέκδοτο... 2 Γάλλοι, 2 Γερμανοί, 1 Ιταλός, 1 Λιθουανός και 1 Ιρακινός οι εισαγόμενοι μπαχαλάκηδες των Εξαρχείων!
Γράψαμε πριν 3 ημέρες για τις ενισχύσεις από το εξωτερικό στην ομάδα κρούσης των παρακρατικών, που ανέλαβαν χθες την επιχείρηση "αποπροσανατολισμός" και καψίματος της Αθήνας ενόψει του εορτασμού του "μύθου του Πολυτεχνείου".
Οι συλλήψεις των ανδρών της ΕΛΑΣ, που έδωσαν πραγματική μάχη για να σώσουν τις ζωές και τις περιουσίες των συμπολιτών μας, επιβεβαίωσαν την πληροφορία πως οι προστατευομένοι μπαχαλάκηδες του ΣΥΡΙΖΑ έκαναν... μεταγραφές!

Έτσι στον εισαγγελέα οδηγήθηκαν 16 συλληφθέντες κατά την διάρκεια των χθεσινών επεισοδίων στα Εξάρχεια, σε βάρος των οποίων έχει σχηματιστεί από την Ασφάλεια Αττικής δικογραφία με βαρύτατες κατηγορίες.
Όπως έγινε γνωστό από την ΕΛΑΣ, πρόκειται για εννέα Έλληνες, ηλικίας από 18 έως 32 ετών και επτά αλλοδαπούς (δύο Γάλλοι, ένας Ιταλός, ένας Λιθουανός, δύο Γερμανοί και ένας Ιρακινός).
Η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος των εγχώριων και αλλοδαπών μπαχαλάκηδων αφορά για τα κατά περίπτωση αδικήματα: Της βαριάς σωματικής βλάβης, απόπειρας επικίνδυνων σωματικών βλαβών εμπρησμού, έκρηξης διακεκριμένων περιπτώσεων φθοράς και παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και ναρκωτικών.
Οι παρακρατικοί συνελήφθησαν μετά από συντονισμένη επιχείρηση της Αστυνομίας στην περιοχή των Εξαρχείων λίγο μετά τα μεσάνυχτα.
Τώρα αναμένεται να αναλάβει δράση το... επίσημο κράτος του ΣΥΡΙΖΑ με τους δικηγόρους και τους "αλληλέγγυους" για να τους βγάλει τους αναρχοκομμουνιστές για ακόμη μια φορά έξω!