Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να κοιτάμε τον Ελληνικό Λαό στα μάτια!


Είμαστε οι μόνοι που μπορούμε να κοιτάμε τον Ελληνικό Λαό στα μάτια!
Γράφει ο Αντίοχος
Συσκέψεις επί συσκέψεων, κήρυξη εθνικού πένθους, μεσίστιες σημαίες, λόγια παρηγοριάς, αλλά περί ευθυνών δεν ακούστηκε ούτε λέξη! Κι όμως, υπάρχουν υπεύθυνοι για τα καταστροφικά αποτελέσματα της πλημμύρας στην Δυτική Αττική, σε μια περιοχή που υπάρχει μεγάλη φτώχεια, κι αυτό ακριβώς καθόρισε τη μοίρα της!

Υπεύθυνες, λοιπόν, είναι όλες ανεξαιρέτως οι κυβερνήσεις των τελευταίων 40 χρόνων, που συγκυβέρνησαν με την διαπλοκή! Και του ΠΑΣΟΚ, και της νουδούλας και των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ – κι ας βγάζουν την ουρά τους απέξω, σχεδόν τρία χρόνια κυβερνούν την χώρα και δεν έχουν κάνει ούτε ένα αντιπλημμυρικό έργο! Υπεύθυνοι είναι κι όλοι οι «άρχοντες» της λεγόμενης «τοπικής αυτοδιοίκησης», οι οποίοι βεβαίως ανήκαν και ανήκουν στα κατεστημένα κόμματα.
Οι μόνοι οι οποίοι δεν ευθύνονται για τίποτα (γιατί ποτέ μέχρι τώρα δεν κυβερνήσαμε, ούτε επηρεάσαμε καταστάσεις…) και συνάμα οι μόνοι που μπορούν να κοιτάνε τον λαό στα μάτια, είμαστε εμείς οι Χρυσαυγίτες! Αλλά και οι μόνοι που από την πρώτη στιγμή βρεθήκαμε –και μάλιστα σε ανώτατο επίπεδο- κοντά στον λαό στις πληγείσες περιοχές, γιατί είμαστε οι μόνοι που δεν φοβούνται πως θα εισπράξουν την δικαιολογημένη οργή του! Ας πάνε και οι υπόλοιποι πολιτικοί αρχηγοί στην Μάνδρα, αν τολμάνε!