Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017

Γιάννης Λαγός στο Ράδιο Νεάπολις: ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ καταστρέφουν την χώρα και η ανίκανη ΝΔ παρακολουθεί άπραγη! Ηχητικό

Ο βουλευτής Β΄ Πειραιώς, Γιάννης Λαγός φιλοξενήθηκε στο Ράδιο Νεάπολις, όπου σχολίασε την πολιτική επικαιρότητα. Ο Συναγωνιστής αναφέρθηκε στα επικοινωνιακά τεχνάσματα της κυβέρνησης σε αντιδιαστολή με την συνωμοσία της σιωπής κατά της Χρυσής Αυγής.

Ακολούθως επισήμανε ότι το πολιτικό σύστημα συλλήβδην είναι βουτηγμένο στο μαύρο χρήμα και τις off shore και η τελευταία περίπτωση των "Paradise Papers" αποδεικνύει το αλισβερίσι του "συνταγματικού τόξου".
Σημείωσε την επιλεκτική ευαισθησία του πολιτικού συστήματος που διαμαρτυρήθηκε για την άδεια στον δολοφόνο Κουφοντίνα, αλλά ποτέ δεν ασχολήθηκε με τον θρήνο των ανωνύμων πολιτών που έχασαν οικείους από αδίστακτους εγκληματίες που αποφυλακίστηκαν.
Χαρακτήρισε αστεία την Νέα Δημοκρατία, η οποία δεν κάνει καμία αντιπολίτευση στον ΣΥΡΙΖΑ και επιτρέπει στην εθνομηδενιστική κυβέρνηση να καταστρέφει την Ελλάδα.
Ο Γιάννης Λαγός αποκάλυψε ότι στην επιτροπή για τα σκάνδαλα στα εξοπλιστικά η Χρυσή Αυγή είχε καταθέσει αδιάσειστα ντοκουμέντα για την εμπλοκή Σημίτη στην υπόθεση, αλλά ΣΥΡΙΖΑ, ΑΝΕΛ και ΝΔ δεν θέλησαν να δώσουν συνέχεια, καθώς αυτό θα... έβλαπτε την Δημοκρατία!
Τέλος, κατήγγειλε τις διώξεις του Πάνου Καμμένου κατά της ηρωίδας δασκάλας Χαράς Νικοπούλου, επειδή είναι αποσπασμένη στην Χρυσή Αυγή.