Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Αριστερός εμφύλιος! Σε θέση μάχης ΚΝΑΤ και αναρχοκομμουνιστές στο Πολυτεχνείο


Αριστερός εμφύλιος! Σε θέση μάχης ΚΝΑΤ και αναρχοκομμουνιστές στο Πολυτεχνείο
Υπό κατάληψη τελεί από το πρωί το Πολυτεχνείο από ομάδες αναρχοκομμουνιστών, ενώ απ’ έξω περιμένουν τα ΚΝΑΤ για να τους καταστείλουν.

Οι αναρχοκομμουνιστές κατέλαβαν το ίδρυμα, αμέσως μετά την λήξη του φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στον χώρο το βράδυ της Τρίτης, με στόχο –όπως λένε-  να εμποδίσουν τις καταθέσεις στεφάνων και τις λοιπές αηδίες των κομμάτων του «συνταγματικού τόξου».
Μάλιστα, με ανακοίνωσή τους εξαπολύουν δριμύτατη επίθεση στο… τιμημένο κουκουέ, το οποίο κατηγόρησαν ότι «έγινε σάρκα και οστά του ίδιου καθεστώτος που πολεμούσε», ότι καπηλεύεται το Πολυτεχνείο (ενώ το 1973 αποκαλούσε «προβοκάτορες» τους τότε καταληψίες…) και γιατί έφερε τα ΚΝΑΤ έξω από το Πολυτεχνείο. Επιπλέον, καταγγέλλουν ότι τα ΚΝΑΤ ως «φύλακες του καθεστώτος», έχουν φέρει τροχούς κοπής για να ανοίξουν τις πύλες και τους προκαλούν λέγοντας «τους περιμένουμε».
Παράλληλα, απευθύνουν κάλεσμα για τις 20:00 το βράδυ στο Πολυτεχνείο για να… «συγκρουστούμε με τις αστυνομικές δυνάμεις». Και εκτός από κάλεσμα για επεισόδια, ενημερώνουν ότι… «χρειαζόμαστε φαγητό, τσιγάρα και πολεμοφόδια». Θα παρακολουθήσουμε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την εξέλιξη του αριστερού εμφυλίου και θα σας ενημερώνουμε συνεχώς…