Τετάρτη 17 Ιανουαρίου 2018

Η Κύπρος είναι Ελλάδα! Ηχηρό μήνυμα Νίκης από τις ομιλίες Ν. Γ. Μιχαλολιάκου και Χρίστου Χρίστου στην Αθήνα - Φωτορεπορτάζ


Με πλήρη επιτυχία και πλήθος κόσμου ολοκληρώθηκε η εκδήλωση υποδοχής του Υποψηφίου Προέδρου της Κύπρου στην Ελλάδα στο πολυχώρο της Χρυσή Αυγής, η οποία ξεκίνησε με κοινές δηλώσεις του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής και του Συναγωνιστή Χρίστου Χρίστου.

Την έναρξη της εκδηλώσεως έκανε ο Συναγωνιστής και Βουλευτής Αττικής της Χρυσής Αυγής, Ηλίας Κασιδιάρης, ο οποίος αναφέρθηκε εκτενώς στην αγωνιστική πορεία του Συναγωνιστή Χρίστου Χρίστου, η οποία κρατάει εδώ και δεκαετίες.
Αμέσως μετά στο βήμα βρέθηκε ο Συναγωνιστής, Βουλευτής Β’ Πειραιώς της Χρυσής Αυγής, Γιάννης Λαγός, ο οποίος αναφέρθηκε στους επί χρόνια κοινούς αγώνες των Ελλήνων Εθνικιστών, είτε Κυπρίων, είτε Ελλαδιτών στο δρόμους και τις πλατείες των πόλεων που έφτασε να έχει υποψήφιο τον Συναγωνιστή μας για την προεδρεία της Κύπρου, αλλά και την Χρυσή Αυγή ως Τρίτη πολιτική δύναμη της μητροπολιτικής Ελλάδας.
Καταχειροκροτούμενος τον λόγο πήρε ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής, Νικόλαος Μιχαλολιάκος, ο οποίος αναφέρθηκε στην δράση του Συναγωνιστή Χρίστου Χρίστου με την Χρυσή Αυγή, την οποία χρησιμοποιεί τώρα εναντίον του το σύστημα στην Κύπρο, τονίζοντας ότι αυτή οι αγώνες των Ελλήνων Εθνικιστών όπου κι αν αυτοί γίνονται είναι πάντοτε ανιδιοτελείς, όμορφοι και δεν μπορούν να αποτελέσουν αφορμή της οποιασδήποτε μομφής.
Ο Αρχηγός της Χρυσής Αυγής αναφέρθηκε εκτενώς στην ιστορία της προδοσίας της Κύπρου από τους πολιτικάντηδες της Μεταπολίτευσης και τα ενεργούμενά τους, που ως αποτέλεσμα έχει την σημερινή κατοχική κατάσταση, αλλά και την προτεινόμενη προδοτική λύση της «ομοσπονδίας», που είναι ουσιαστικά επίσημη αποδοχή και νομιμοποίηση του Αττίλα.
Δυστυχώς, όμως, για αυτούς όπως στην Ελλάδα το σύστημα έχει μόνιμο αγκάθι αυτό το περιβόητο «Πλην Χρυσής Αυγής», έτσι και στην Κύπρο μας ανθίζει ο Εθνικισμός, ανθίζουν και τα προβλήματα των προδοτών, που μεθοδεύουν την τουρκοποίηση της Κύπρου μας.
Ακολούθως στο βήμα ανέβηκε ο Υποψήφιος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, Συναγωνιστής Χρίστος Χρίστου, ο οποίος ξεκίνησε λέγοντας ότι οι Έλληνες Εθνικιστές σε Ελλάδα και Κύπρο αγωνίζονται πολύ πριν από τις βουλευτικές έδρες και τους προεδρικούς θώκους και γι’ αυτό ακριβώς ξεχωρίζουν και δεν μπορούν να συγκριθούν.
Ο Συναγωνιστής τόνισε ότι η Κύπρος είναι κατεχόμενη και επιζητεί την Ελευθερία της και όχι την οποιαδήποτε «λύση». Γι’ αυτό και δεν μπορεί να κοιτάει πουθενά αλλού από τον μοναδικό φυσικό σύμμαχό της την Ελλάδα, όπου πλέον Ελλάδα σημαίνει Χρυσή Αυγή και αυτό δεν είναι ένα προεκλογικό μήνυμα, αλλά μία σταθερή πολιτική πραγματικότητα, παρά το γεγονός ότι τώρα έρχονται οι κυπριακές Προεδρικές Εκλογές και το Εθνικιστικό Κίνημα εμφανίζει συνεχή άνοδο.
Η εκδήλωση έκλεισε με τον Εθνικό μας Ύμνο και του Ύμνο του Λαϊκού Εθνικιστικού Κινήματος.
Δηλώσεις Αρχηγού Χρυσής Αυγής και Προέδρου ΕΛΑΜ: Η ψήφος στον Χρίστο Χρίστου είναι η μόνη εθνική ψήφος για τους Έλληνες της Κύπρου!
Περισσότερες φωτογραφίες: