Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Στην υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων προχωρούν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Σαφής η συνενοχή των κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου»

Στην υιοθεσία παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων προχωρούν οι ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ: Σαφής η συνενοχή των κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου»

Χρησιμοποιώντας την γνωστή κομμουνιστική τακτική του «σαλαμιού» (την οποία λάνσαρε πρώτος ο ούγγρος κομμουνιστής εγκληματίας Ματίας Ρακόσι), η εθνομηδενιστική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με την ουσιαστική ανοχή και των υπολοίπων κομμάτων του «Συνταγματικού τόξου», φέρνει νομοσχέδιο με το οποίο τα ζευγάρια ομοφυλοφίλων μπορούν να προχωρούν σε υιοθεσία!

Ενώ από την μια πλευρά η «Πρώτη φορά Αριστερά» κυβέρνηση φροντίζει να ικανοποιεί και τις πιο στυγνές επιθυμίες και αδηφάγες ορέξεις των διεθνών τοκογλύφων, με το να εξακολουθεί να τους ξεπουλά την Δημόσια Περιουσία της Χώρας και να συνεχίζει την φτωχοποίηση των Ελλήνων, από την άλλη φέρνει άλλου είδους ανθελληνικά μέτρα που αποτελούν βόμβα στην βάση της κοινωνίας και της παραδοσιακής δομής της οικογένειας, όπως αυτό με την υιοθεσία παιδιών από ομοφυλόφιλα ζευγάρια.
Η σαφής αυτή πρόκληση δημιουργείται μέσα από το νομοσχέδιο για τα νέα «μέτρα προώθησης των θεσμών της Αναδοχής και της Υιοθεσίας» που υπέγραψε η υφυπουργός Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Θεανώ Φωτίου, και το οποίο χθες το απόγευμα κατατέθηκε στην Βουλή. Σύμφωνα με το άρθρο 8, «κατάλληλοι για να γίνουν ανάδοχοι είναι οικογένειες που αποτελούνται από συζύγους ή έχοντες συνάψει σύμφωνο συμβίωσης με ή χωρίς παιδιά που μπορεί να είναι συγγενείς εξ αίματος οποιουδήποτε βαθμού με το ανήλικο τέκνο (συγγενική αναδοχή)».
Με δεδομένο ότι από το 2015 δόθηκε η δυνατότητα σε ομόφυλα ζευγάρια να συνάπτουν σύμφωνο συμβίωσης, αυτόματα, με την ψήφιση του νομοσχεδίου, φαίνεται ότι έχουν την δυνατότητα να κρίνονται, εφόσον το επιθυμούν, για να γίνουν ανάδοχοι.
Γιατί μιλήσαμε νωρίτερα για την τακτική του «σαλαμιού»; Ακριβώς γιατί θυμηθήκαμε τις φθηνές και φαιδρές σκέψεις και αποφάσεις βουλευτών των άλλων κομμάτων (κυρίως της ΝΔ), οι οποίοι έλεγαν ότι ήταν υπέρ του περιβόητου «Συμφώνου Συμβίωσης», αλλά… κατά της υιοθεσίας. Λες και δεν υπήρχαν νομικές αντιφάσεις ως προς το δεύτερο, από την στιγμή που δεχόντουσαν το πρώτο, και κάνοντας ότι δεν γνωρίζουν ότι πριν πας στο Β περνάς από το Α.
Όταν οι ανθέλληνες του ΣΥΡΙΖΑ πέρασαν το «Σύμφωνο Συμβίωσης», γνωστός «δικαιωματάκιας», αναφερόμενος στο ζήτημα της υιοθεσίας παιδιών από ζευγάρια ομοφυλοφίλων είχε πει (πάνω-κάτω) ότι αυτό δεν ήταν της παρούσης στιγμής. Αυτή η «παρούσα στιγμή» φαίνεται πως ήρθε τώρα, βάζοντας μια ακόμη βόμβα στα παραδοσιακά θεμέλια της Ελληνικής κοινωνίας και οικογένειας.
Το χειρότερο είναι ότι αυτό το νομοσχέδιο θα ψηφιστεί και από κάποιους βουλευτές άλλων κομμάτων, δείχνοντας ότι η «φιλελέφτ» νοοτροπία είναι υπερκομματική, ενώ οι πολιτικοί συναπατεώνες των ΣΥΡΙΖΑ, οι ΑΝΕΛ, πιθανότατα θα καταψηφίσουν εκ του ασφαλούς γνωρίζοντας ότι το νομοσχέδιο θα περάσει έτσι κι αλλιώς. Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ όχι μόνο θα καταψηφίσει το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αλλά θα αποκαλύψει και την ξεκάθαρη υποκρισία όλων εκείνων των πολιτικάντηδων που είτε άμεσα είτε έμμεσα θα στηρίξουν αυτή την νέα ανθελληνική πρόκληση.
ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΤΟΡΑΣ