Τετάρτη 18 Απριλίου 2018

Χ. Παππάς προς Καμμένο: “Παραιτηθείτε, θα είναι η πρώτη και μοναδική σας προσφορά στην Πατρίδα” ΒΙΝΤΕΟ

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Χρυσής Αυγής, Χρήστος Παππάς τοποθετήθηκε στην Ολομέλεια σχετικά με Κυρώσεις Συμφωνίας Στρατιωτικής Συνεργασίας Χωρών Ε.Ε. και μη. Ο κ. Παππάς έθεσε καίρια ζητήματα Εθνικής Αμύνης για την Χώρα μας όπως η συνέχιση της κράτησης των δύο Ελλήνων Αξιωματικών στις τουρκικές φυλακές, οι εμβολισμοί ελληνικών πλοίων και οι αμφίβολες σχέσεις ΝΑΤΟ και Ελλάδος, την στιγμή που το ΝΑΤΟ υποστηρίζει εμμέσως την τουρκική πλευρά. Τέλος, ο Συναγωνιστής Παππάς απευθυνόμενος στον υπουργό Καμμένο τον έθεσε υπεύθυνο για την εθνική ακεραιότητα της Ελλάδος και του πρότεινε την μοναδική ωφέλιμη προσφορά του προς την Πατρίδα, την άμεση παραίτησή του.

"κ. πρόεδρε,
Σίγουρα χωρίς καμία διάθεση μικροπολιτική, όπως είπε και προηγούμενος ομιλητής και το λέω ειλικρινά, κ. υπουργέ η Χώρα περνάει μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία σε όλα τα ζητήματα και κυρίως σε ότι έχει να κάνει με τα εθνικά μας θέματα και την εθνική ασφάλεια. Δύο Έλληνες Αξιωματικοί είναι για 50η μέρα κρατούμενοι – όμηροι στις τουρκικές φυλακές, έχουμε εμβολισμούς ελληνικών πλοίων, έχουμε ποικίλες και καθημερινές ανακοινώσεις αμφισβήτησης των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων από πλευράς της Τουρκίας, Τουρκίας συμμάχου μας στο ΝΑΤΟ δυστυχώς, έχουμε πάμπολλα περιστατικά τα οποία για την οικονομία του χρόνου δεν μπορώ να σας παραθέσω και τουλάχιστον περιστατικά τα οποία γνωρίζει ο ελληνικός Λαός ή τουλάχιστον όσα γνωρίζουμε και γνωρίζει ο ελληνικός Λαός.
κ. υπουργέ, θέλουμε να γνωρίσουμε το εξής και είναι ευκαιρία σήμερα που βρίσκεστε εδώ για μια τυπική κοινοβουλευτική διαδικασία. Θέλουμε να γνωρίσουμε γιατί τα σκάφη του λιμενικού έχουν αποκλείσει μια από τις βραχονησίδες Ανθρωποφάς και άλλες βραχονησίδες; Η επίσημη εκδοχή, αυτή που ακούμε και στα ΜΜΕ λέει ότι έχει αποκλειστεί για να μην γίνει απόβαση των Τούρκων. Ρωτάμε γιατί; Θα ξαναπάνε οι Τούρκοι; Ότι έχει γίνει, έχει γίνει και εννοώ αυτό το απαράδεκτο με το προκλητικό περιστατικό με το σύμβολο της εθνικής μας κυριαρχίας. Αναρωτιόμαστε που βρίσκεται η αλήθεια. Ο αποκλεισμός γίνεται με κυβερνητική εντολή για να μην ξαναπάνε στην νησίδα Έλληνες πολίτες ή και σε άλλες νησίδες και να αναρτήσουν την ελληνική Σημαία. Θέλω να σημειώσω εδώ αν ήμασταν ένα σοβαρό κράτος κι ένα εθνικά κυρίαρχο κράτος, αυτό θα έπρεπε να είναι υποχρέωση του ιδίου του υπουργείου Εθνικής Άμυνας, να αναρτήσει με κάποιον τρόπο, έχουμε δει και πως γινόταν στο παρελθόν, σημαίες και σιδερένιες, να μην έχουν την φθορά του χρόνου, Σημαίες σε όλες τις ελληνικές βραχονησίδες.
Τελοσπάντων, θέλω να μου πείτε κ. υπουργέ, ευκαιρίας δοθείσης και τελειώνοντας, ποιες και πόσες ήταν οι διευκολύνσεις που παρείχε η Πατρίδα μας στην γκανγκστερική πραγματικά ενέργεια, τρομοκρατική θα έλεγα ενέργεια των ΗΠΑ στο τελευταίο διάστημα με τους βομβαρδισμούς της Συρίας; Και τελικά σε τι ωφελείται η Ελλάδα, η Πατρίδα μας, από την εμπλοκή, γιατί ουσιαστικά περί εμπλοκής πρόκειται της Πατρίδας μα με τον τρόπο αυτό στην ανάφλεξη και στην πολεμική σύρραξη στην Ανατολική Μεσόγειο, η οποία μπορεί να πάρει απρόβλεπτες διαστάσεις. Να σημειώσουμε εδώ τελειώνοντας και κυρίως για να το γνωρίζει ο ελληνικό Λαός, κάτι το οποίο τα συστημικά ΜΜΕ αποκρύπτουν και θα πρέπει να γίνει γνωστό ότι ο Τούρκος Πρωθυπουργός Τσαβούς ότι είπε για το εθνικό μας σύμβολο και όλα αυτά τα προκλητικά που είπε, τα είπε σε κοινή συνέντευξη Τύπου με τον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ τον κ. Στόλενμπεργκ και ο κ. Στόλενμπεργκ δεν έβγαλε κουβέντα, το γεράκι του ΝΑΤΟ, ο Γενικός Γραμματέας, δεν έβγαλε κουβέντα, δεν είπε λέξη, μάλιστα το ίδιο το ΝΑΤΟ και αυτός τηρεί και στάση Ποντίου Πιλάτου στα ελληνοτουρκικά, όπως έκανε πάντα. Όπως έκανε πάντα το ανθελληνικό ΝΑΤΟ και δυστυχώς κ. υπουργέ εσείς ο ίδιος και η κυβέρνησή σας είναι αυτή η οποία έδωσε το δικαίωμα και το ελεύθερο πλέον ως μια αμερικανόφιλη κυβέρνηση, το έχει ομολογήσει και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός κατά την επίσκεψή του στον Πρόεδρο Τραμπ, δώσατε το δικαίωμα και το ελεύθερο στα γεράκια του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ να αλωνίζουν το Αιγαίο.
Εν κατακλείδι κ. υπουργέ γεννώνται πολλά ερωτήματα, είτε κάποιος είναι πολιτικός, είτε κάποιος είναι βουλευτής και είναι σε αυτήν την αίθουσα, είτε είναι ένας απλός Έλληνα πολίτης ψηφοφόρος και απηνώς φορολογούμενος, είτε ασχολείται με τα πολιτικά είτε όχι. Ερώτημα: μήπως ζούμε σε Χώρα όπου πρέπει να απολογούνται αυτοί οι οποίοι αναρτούν την ελληνική Σημαία και όχι αυτοί που την καίνε; Επίσης, ερώτημα εφιαλτικό για το μέλλον της Χώρας, σε 20 χρόνια από σήμερα, από την στιγμή που μιλάμε θα υπάρχει εθνικό κυρίαρχο κράτος της Ελλάδος αν ακολουθήσουμε τις πολιτικές της συγκυβέρνησης, οι οποίες οδηγούν μοιραία όχι σε ένα 1974, σε ένα νέο 1974, ναι αυτό της Χούντας, του Καραμανλή κτλ. αλλά οδηγούν σε ένα νέο 1922.
κ. υπουργέ, η πολιτική σας είναι εξαιρετικά επικίνδυνη, είναι εθνικά επιζήμια, έχετε δύο δρόμους, ένας δρόμος είναι να ξυπνήσετε και να αλλάξετε πολιτική, να αλλάξετε πορεία, να κάνετε στροφή 180 μοιρών και ο δεύτερος τρόπος, ο άμεσος, ο καλύτερος, ο εθνικά ωφέλιμος είναι να φύγετε τώρα, να παραιτηθείτε. Θα είναι η μοναδική και η πρώτη προσφορά που θα κάνετε προς την Πατρίδα."